Vážení zákazníci,
jestliže je na našem obchodě uvedeno zboží skladem, tak je přímo na našem skladě, nikde u žádného dodavatele, expedujeme co nejdříve.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné pohodové dny.
ERGO-PRODUCT.CZ

Přestávky a protahovací cviky

Pro mnohé z nás je jediný pohyb při práci v kanceláři ten, který provádíme kurzorem myši. Celodenním sezením však naše tělo trpí, jelikož člověk nebyl k dlouhodobému sezení stvořen. Určitě tělu prospějete a zároveň se podstatně zlepší vaše pracovní produktivita, pokud do pracovní doby zahrnete ideálně každých 60 minut pětiminutovou přestávku a protahovací cviky. Odpočinou si tím oči i mozek, setřesete únavu a zároveň si protáhnete svaly. Inspirujte se cviky, které můžete provádět i v pohodlí kanceláře. Tyto cviky si můžete zacvičit i v kostýmku či obleku, u nich se určitě nezapotíte.

Vašim zádům také ulevíte pravidelným prostřídávání klasické židle s krátkodobým sezením na naší židličce Ballo, jejíž design byl inspirován klasickým gymnastickým míčem, který pomáhá od bolesti zad a nutí uživatele při sezení ke správnému držení těla, nebo na židličce Saddle Seat, jejíž jedinečný trojhranný sedák nutí uživatele ke vzpřímenému držení těla v pozici připomínající posez v koňském sedle, která vzpřimuje stehenní část těla, uvolňuje boky a udržuje páteř v lordotickém (přirozeném) zakřivení, čímž podporuje správné držení těla.

protahovací cviky